Carrosseriebouw

Een meubelbak met Dhollandia laadklep, een koel- en vriestransport (Vebabox) volgens de nieuwste HACCP richtlijnen of een volledig ingerichte PostNL bedrijfswagen. Er is heel veel mogelijk.

Bedrijfswagen Modificatie Centrum Groningen is een allround carrosseriebouwer. Wij zijn gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens van alle automerken. Wij bouwen iedere bedrijfsauto op maat, naar uw wens. Wij zijn in staat om naast bedrijfswageninrichtingen en -betimmeringen ook speciale voertuigen te bouwen.

Voor alle logistieke vraagstukken bieden wij een oplossing.  

U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor u regelen. Bijvoorbeeld: 

-              meubelbakken
-              glasrestelen
-              postNL voertuigen                     
-              (dieren)ambulances
-              koel- en vriestransport (Vebabox)

Wij denken met u mee en ontzorgen u. Wij helpen u dus ook graag bij de verdere inrichting van uw voertuig(en). Denk aan signalering, rittenregistratie, achteruitrijcamera, luchtvering, omvormer, standkachel, maar ook de belettering van uw bedrijfswagen.

Carrosseriebouw bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of  Winschoten gevestigd is, BMC is specialist in carrosseriebouw in Groningen én Drenthe. U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Paterswoldseweg in Groningen. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn. 

Neem contact op

Heeft u een vraag over carrosseriebouw? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 050 - 853 7401 of via onderstaand formulier.

 

Vraag over carrosseriebouw