Dubbele cabine inbouwen

De perfecte combinatie van personen en lading.

 

 

Bedrijfswagens Modificatie Centrum Groningen is erkend ombouwer van Snoeks cabines. De dubbele cabine is de optimale en veelal fiscaal aantrekkelijke combinatie voor het efficiënt vervoeren van personen en lading. Veiligheid en comfort staan hierbij centraal. De dubbele cabine is leverbaar voor de Volkswagen Transporter en Volkswagen Crafter. De variatie wordt gebracht door bijvoorbeeld extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, hemels en luxe zijwanden. Door continu te innoveren zijn alle dubbele cabines beschikbaar met in ABS uitgevoerde separatiewanden, banken voorzien van 3-punts veiligheidgordels en verstelbare hoofdsteunen.

Alle dubbele cabines zijn getest en goedgekeurd volgens huidige Europese richtlijnen. Samengevat; veiligheid, design, optimaal zitcomfort en de toepassing van duurzame materialen zijn kenmerken van de Snoeks Automotive dubbele cabines.

Dubbele cabine inbouwen bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of Winschoten gevestigd is, BMC is specialist in Groningen en Drenthe in het inbouwen van dubbele cabines in de Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter. U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Paterswoldseweg in Groningen. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een Volkswagen Transporter of Crafter met dubbele cabine om te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op

Wilt u meer weten over dubbele cabines? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (zie onderstaande nummers) of via de contactbutton.Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (zie onderstaande nummers) of via de contactbutton.

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >