(Dubbele) laadvloeren

Betonplex laadvloer

De volledige laadvloer beschermen met een nette afgewerkt
betonplex laadvloer van 9mm of 12mm betonplex? Al onze
laadvloeren hebben een ideale pasvorm, zodat de volledige
laadvloer beschermd is.

Uw voordeel? 
Geen krassen en deuken meer in de standaard laadruimte, uw lading
verschuift niet meer door uw laadruimte en 
u kunt er voor kiezen om
er vastrails en/of vastzetogen te monteren zodat u de lading netjes
en veilig kunt vervoeren.


 

Dubbele laadvloer van Aluca of Beks

Creëer extra orde en overzicht in uw bedrijfswagen en behoud een volledig vrije laadvloer middels een dubbele laadvloer. Wij werken met dubbele laadvloeren / onderlades van de merken Aluca en Beks

Kunststof laadvloer, bespaar op gewicht

Star, stijf, slagvast en ultra licht. Dat zijn de meest opvallende karakteristieken van de kunststoffen vloerbetimmering. Door hun constructieve eigenschappen zijn de kunststofplaten bij uitstek geschikt voor de inrichting van bedrijfswagens, er zijn verschillende kunststof laadvloeren beschikbaar. Kunststof vloeren doen niet onder voor andere laadvloeren. Het grote voordeel is de enorme gewichtsbesparing. Informeer naar de mogelijkheden.

Gratis service. Alle vloeren standaard rondom afgekit

Wij kitten standaard alle vloeren die wij plaatsen rondom af. Dit voorkomt eventuele vochtophoping onder de vloer wat bij houten vloeren kan leiden tot houtrot. Zo heeft u nog langer plezier van uw laadvloer. 

Laadvloer inbouwen bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of Winschoten gevestigd is, BMC is specialist in het inbouwen van laadvloeren in Groningen én Drenthe. U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Paterswoldseweg in Groningen. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op

Wilt u meer weten over laadvloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (zie onderstaande nummers) of via de contactbutton. 

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >