Nog meer accessoires

Qua accessoires is er heel veel mogelijk. Ook voor deze accessoires kunt u bij de bedrijfswageninrichting specialist van Groningen en Drenthe terecht.

Ga direct naar:

Luchtvering Bumperbeschermer Ladderopbergsysteem
Rittenregistratie Voertuigbeveiliging Sidebars / rearbars

Bumperbeschermer

Een veel voorkomende schade aan bedrijfswagen is beschadiging van de achterbumper. Omdat de laadruimte vaak betreden wordt via de achterdeuren kan de bumper gaan doorbuigen, met als gevolg dat de achterbumper doorzakt en kapot scheurt. Door een bumperbeschermer te monteren voorkomt u deze schade. Wij kunnen diverse uitvoeringen, patronen en materialen bumperbeschermers leveren. Voor bijna alle merken en types bedrijfswagens hebben wij een bumperbeschermer.

Neem contact op

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >

Ladderopbergsysteem

Een ladderopbergsysteem van PrimeDesgin genaamd Ergo-Rack is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van grote en zware ladders. Met zijn lichte aluminiumconstructie gebruikt ErgoRack slechts 35% van de toegestane daklast van de bestelwagen. Het gepatenteerde design wordt bediend vanaf de grond met een ergonomische hendel. Met deze ladderhouder kan de ladder gemakkelijk op het dak geladen/gelost worden ongeacht de hoogte van het voertuig. ErgoRack ladderlift minimaliseert de belasting van uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven uw schouders moet tillen of op het dak moet klimmen. Twee derde van de lichamelijke belasting kan worden vermeden met ErgoRack.

Neem contact op

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >

Luchtvering

Luchtvering wordt meer en meer een belangrijk aspect in de lichte bedrijfswagenbranche. Of dit nu voor meer comfort is, voor betere stabiliteit of voor een mogelijkheid om een auto makkelijk te kunnen laten zakken en stijgen. Voor elke toepassing is er een oplossing. VB-Airsuspension produceert als één van de weinige Europese fabrikanten een zeer breed scala van diverse soorten (lucht)veringsystemen. Van hulpvering, via een eenvoudige versterkte schroefveer tot een volledig luchtveringsysteem; voor klanten met diverse toepassingen zoals ambulances, autotransportvoertuigen, campers, etc. bieden wij een passende oplossing.

Neem contact op

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >

Rittenregistratie

Rittenregistratie? Rittenadministratie? Track and trace? Kilometerregistratie? Urenregistratie? Wij leveren diverse rittenadministratie systemen. Vooraf bepalen we samen met u wat u verwacht van een rittenregistratie en welke eisen u stelt aan een rittenadministratie. Omdat wij diverse systemen mogen monteren en de kennis en kunde in huis hebben van verschillende systemen, hebben wij altijd een passende oplossing. Al onze kilometerregistratiesystemen hebben een keurmerk van de belastingdienst. Hierdoor bent u verzekerd van een sluitende rittenstaat en voldoet u aan de eisen van de belastingdienst.

Neem contact op

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >

Sidebars / rearbars

Steeds meer bedrijven zien het nut in van schokbestendige sidebars op hun bedrijfswagens. Een sidebar voorkomt dure, maar helaas al te vaak voorkomende, dorpelbeschadigingen. Bijvoorbeeld bij het inparkeren of beladen van het voertuig met een heftruck. Vereiste is dat een sidebar doet wat ‘ie behoort te doen: een schok opvangen. Daarnaast krijgt de sidebar steeds meer een esthetische functie. Ze zijn gewoon mooi om te zien! Een Equinox side-, bullbar of rearbar combineert deze twee aspecten. 

Neem contact op

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >

Voertuigbeveiliging

Wij leveren diverse oplossingen voor het beveiligen van uw bedrijfswagen en de inhoud van uw bedrijfswagen. Tegenwoordig worden er veel bedrijfsauto’s gestolen of volledig leeg geplunderd. Vaak bevinden zich in deze voertuigen dure gereedschappen. Wij bieden diverse opties om uw bedrijfsauto optimaal te beschermen tegen diefstal of inbraak. Bijvoorbeeld door middel van: SCM Alarm klasse systemen in combinatie met een voertuigvolgsysteem, Gatelock antidiefstalsysteem, anti-inbraakroosters of anti-inbraakplaten en getinte ramen.

Neem contact op

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >