Stoelhoezen

Een stoelhoes zorgt voor bescherming en dus een langere levensduur van de bekleding van uw bedrijfswagen.

Wij bieden een brede collectie stoelhoezen voor uw bedrijfswagens. Van simpele maar functionele stoelhoezen, welke snel en eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden, tot autostoelhoezen met een perfecte pasvorm voor een meer permanente oplossing ter bescherming van uw bekleding in uw bedrijfsauto.

U bent op zoek naar een exact passende op maat gesneden autostoelhoes voor bedrijfswagen? Vraag geheel vrijblijvend naar onze oplossing.

Het pasvorm assortiment wordt specifiek afgestemd op uw wensen. Een hoes voor uw armsteum, hoofdsteun of bijrijdersbank? Geen probleem. Voor alle merken en uitvoeringen bedrijfswagens hebben we een stoelhoes. 

U kunt kiezen uit een 30-tal verschillende kleuren en stoffen combinaties.

Materialen stoelhoes:

  • Sterke stof, makkelijk schoon te maken (60% polyester, 40% katoen)
  • Kunstleder autostoelhoes (skai)

 

 

 

 

 

 

Stoelhoezen bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of Winschoten gevestigd is, BMC is specialist in Groningen én Drenthe voor stoelhoezen voor uw bedrijfswagen. U bent van harte welkom op onze vestiging in Sappemeer. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 050 853 7401 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier