VebaBox koelbox

De toekomst in koeltransport.

Een VebaBox is een uitneembare koelcontainer die van uw bedrijfsauto een koelwagen maakt. Met de VebaBox is het mogelijk om te koelen (+2°C tot +25°C) of te vriezen (-18°C tot +8), de boxen verwarmen standaard. Ook diverse combinaties van temperaturen zijn mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een gekoelde ruimte bij de achterdeur en een warmtecompartiment bij de zijdeur dan is dit geen enkel probleem. Ook een VebaBox die bijvoorbeeld maar de halve laadruimte vult behoort tot de mogelijkheden.Iedere VebaBox kan volledig op maat worden gemaakt, maar er zijn ook standaardmodellen beschikbaar die direct uit voorraad leverbaar zijn. De koelwagenoplossing maakt gebruik van de stroomvoorziening van de bedrijfswagen, of een externe stroombron, om uw transport te koelen of te verwarmen naar de vereiste tempratuur.

Bijzonder aan de VebaBox is dat deze uitneembaar is zonder enige aanpassing aan de bedrijfswagen. Zo blijft de inruilwaarde van uw voertuig intact en kan de Vebabox ook afzonderlijk van de auto als koelcontainer fungeren. Door de koelbox uit uw bedrijfswagen te halen, is uw bedrijfswagen ook inzetbaar voor niet-geconditioneerd transport. U heeft dan zowel een koelwagen als een normale bedrijfsauto tot uw beschikking. 

De perfecte oplossing dus voor geconditioneerd transport, voor alle producten die op tempratuur vervoerd dienen te worden. Denk aan farmaceutisch transport, laboratoria bloedtransport, catering, kunstmatige inseminatie, medisch, CAPD en overige transport.

Voordelen van een VebaBox

Het belangrijkste voordeel van de VebaBox is het financiële voordeel: de investering in een VebaBox is eenmalig, waarna u de investering kunt terugverdienen over meerdere bedrijfsauto’s. U kunt de Vebabox moeiteloos overzetten in een andere bedrijfswagen. Zo voorkomt u hoge afschrijvingen waarmee u bij een traditionele koelauto te maken heeft. Andere voordelen van de VebaBox zijn:

- Leverbaar in zowel koel, vries alsmede verwarmingsuitvoering of combinatie hiervan

- Leverbaar met meerdere compartimenten

- Buiten de standaardmodellen leverbaar in elke gewenste maatvoering

- Zeer nauwkeurige temperatuurregeling (+/- 1°C)

- Koelt optioneel door tijdens stilstand

Certificering

VebaBox beschikt over alle nodige certificaten volgends de internationale reglegeving, te weten: GDP-Certificaat, ISO 9001, ISO 13485, HACCP, ATP en RVA.

VebaBox koelbox inbouwen bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of Winschoten gevestigd is, BMC is VebaBox specialist in Groningen én Drenthe. U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Paterswoldseweg in Groningen. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op

Wilt u meer weten over VebaBoxen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (zie onderstaande nummers) of via de contactbutton.Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (zie onderstaande nummers) of via de contactbutton.

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >