Ventilatie / beluchting

Zorg altijd voor een goede ventilatie.

Wij bieden diverse beluchtingsystemen, die naar keuze voor be- of ontluchting ingezet kunnen worden. Wij monteren voor u, naar wens, een mechanische dakventilator, een elektrische dakventilator, ontluchtingsproducten en vloerventilatie. Voor elk type bedrijfswagen of voertuig hebben we een passende oplossing.

Beluchting bedrijfswagen:
Door de dakbeluchter / dakventilator ontstaat een overdruk die zware gassen zoals propaan door de vloer- of zijwandontluchting naar buiten drukt.

Ontluchting bedrijfswagen:
Als gevolg van onderdruk wordt frisse lucht door de vloer- of zijwandontluchting aangezogen. Lichte gassen zoals bijvoobeeld acetyleen kunnen zo probleemloos naar boven afgevoerd worden.

Wetgeving

Volgens de transportverordening Gevaarlijke Stoffen (GGVS) en het rapport DSV 0211, is bij transport van gassen een voertuigbeluchting met vrije openingen van in totaal minimaal 2 x 100 cm2 vereist. Eén opening moet zich aan de voorzijde van het dak bevinden. De andere moet aan de onderkant van de achterzijde van het voertuig aangebracht zijn.

Enkele voorbeelden van ventilatie en beluchting

Door wind aangedreven dakventilator - wit of zwart

 

 

 

Elektrisch aangedreven dakventilator met schakelaar

 

 

 

Vloer- en/of zijwandontluchters

 

 

 

 

 

Ventilatie en beluchting inbouwen bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of Winschoten gevestigd is, BMC is specialist in ventilatie en beluchting van bedrijfswagens in Groningen én Drenthe. U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Paterswoldseweg in Groningen. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op

Wilt u meer weten over ventilatie en beluchting? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (zie onderstaande nummers) of via de contactbutton.Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (zie onderstaande nummers) of via de contactbutton.

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >