Wielkastbetimmering

Houten wielkastbetimmering

Onze wielkastbetimmering wordt pasklaar geleverd als set voor de linker- en rechterwielkast. De wielkastbetimmering wordt standaard gemaakt van 12mm betonplex waarbij de hoeken rondom afgewerkt worden met een aluminium profiel. Het is ook mogelijk om een wielkastbetimmering te bestellen met een opstaande rand.

Kunststof wielkastbetimmering

Onze kunststof wielkastbescherming is gefabriceerd uit slagvast, UV-bestendig, ABS kunststof. De eenvoudig te plaatsen wielkastbescherming vormt een barrière tussen de laadruimte en de metalen wielkast van het voertuig. Op deze manier is uw voertuig beschermd tegen beschadigingen en voorkomt u roestvorming! De kunststof wielkastbescherming neemt nauwelijks ruimte in waardoor in kleine voertuigen nog een pallet past. Het is toepasbaar op de meest voorkomende bedrijfsvoertuigen tot 3,5 ton.

Technische gegevens:

• Slagvast ABS kunststof, ook bij lage temperaturen
• UV-bestendig
• Maatvast en krasvast
• Thermoplast product
• Buigsterkte: 67 MPa
• Treksterkte: 39 MPa
• Rek bij breuk: 30%

Wielkastbetimmering bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of Winschoten gevestigd is, BMC is specialist in wielkastbetimmering in Groningen én Drenthe. U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Paterswoldseweg in Groningen. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op

Wilt u meer weten over wielkastbetimmering? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (zie onderstaande nummers) of via de contactbutton.

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >