Zijwandbetimmering

Wij hebben voor elke type bedrijfsauto een passende betimmeringset beschikbaar. Hout of kunstof. Wat u wilt.

Houten zijwandbetimmering 

Door gebruik te maken van  5 mm Fins berkenhout, wordt uw bus beschermd tegen krassen en deuken en voorkomt u deuken in de zijwanden van de bedrijfsauto. In combinatie met een goede laadvloer is de laadruimte van uw bedrijfswagen beschermd tegen krassen en deuken en, niet onbelangrijk, heeft uw bedrijfsauto een professionele uitstraling.

Lat om Lat betimmering

Naast een gehele zijwandbetimmering kunnen wij uw laadruimte ook voorzien van een lat om lat betimmering. Hiervoor gebruiken wij vurenhouten latten. Ook is het mogelijk om de onderzijde te betimmeren met dichte platen en de bovenzijde half lat om lat te betimmeren.

Kunststof zijwandbetimmering, bespaar op gewicht

Star, stijf, slagvast en ultra licht. Dat zijn de meest opvallende karakteristieken van de kunststoffen zijwandbetimmering. Door hun constructieve eigenschappen zijn de kunststofplaten bij uitstek geschikt voor de inrichting van bedrijfswagens, er zijn verschillende kunststof platen beschikbaar. Kunststof zijwandbetimmering doet niet onder voor houten betimmering. Het grote voordeel is de enorme gewichtsbesparing. Informeer naar de mogelijkheden!

Zijwandbetimmering bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of Winschoten gevestigd is, BMC is specialist in zijwandbetimmering in Groningen én Drenthe. U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Paterswoldseweg in Groningen. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op

Wilt u meer weten over zijwandbetimmering? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (zie onderstaande nummers) of via de contactbutton. 

Bel voor meer informatie 050 853 7401.

Contactformulier >